Sari la conținut

Politica de confidențialitate

Data ultimei actualizări: 29 mai 2023

1. Introducere

Bine ați venit pe creare-site.com! Respectăm confidențialitatea dvs. și vrem să vă informăm cu privire la modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dvs. personale. Această politică de confidențialitate explică practicile noastre în ceea ce privește colectarea și utilizarea datelor personale atunci când utilizați site-ul nostru, creare-site.com.

Vă rugăm să citiți cu atenție această politică de confidențialitate pentru a înțelege modul în care tratăm informațiile dvs. personale. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu practicile descrise în această politică de confidențialitate.

 

2. Colectarea informațiilor

Atunci când vizitați site-ul nostru, putem colecta anumite informații personale despre dvs., inclusiv, dar fără a se limita la:

– Informații de contact, cum ar fi numele, adresa de e-mail și numărul de telefon, pe care le furnizați voluntar atunci când completați formularele de contact sau de înregistrare.

– Informații despre utilizare, cum ar fi adresa IP, tipul de browser, paginile vizitate și activitățile desfășurate pe site-ul nostru.

 

3. Utilizarea informațiilor

Utilizăm informațiile personale colectate în următoarele scopuri:

– Pentru a vă oferi și a vă administra serviciile pe care le-ați solicitat de la noi.

– Pentru a vă contacta și a vă furniza informații relevante referitoare la serviciile noastre.

– Pentru a procesa plățile și a vă oferi asistență în legătură cu acestea.

– Pentru a îmbunătăți și a personaliza experiența dvs. pe site-ul nostru.

– Pentru a detecta și a preveni activități frauduloase sau ilegale.

– Pentru a respecta obligațiile legale aplicabile și pentru a proteja drepturile, siguranța și proprietatea noastră și a altor utilizatori.

 

4. Divulgarea informațiilor

Putem dezvălui informațiile dvs. personale în următoarele situații:

– Furnizorilor de servicii terți care ne ajută în furnizarea serviciilor și funcționalităților site-ului nostru.

– În cazul în care suntem obligați de lege să dezvăluim informații sau să răspundem la cererile autorităților.

– Pentru a proteja drepturile, siguranța și proprietatea noastră și a altor utilizatori.

 

5. Securitatea informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile dvs. personale și să luăm măsuri rezonabile pentru a preveni accesul neautorizat, utilizarea sau divulgarea acestora. Cu toate acestea, trebuie să înțelegeți că nicio metodă de transmitere a datelor prin internet sau de stocare electronică nu este complet sigură.

 

6. Drepturile dvs.

Aveți dreptul de a solicita accesul, corectarea sau ștergerea informațiilor personale pe care le deținem despre dvs. De asemenea, aveți dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor dvs. personale și de a vă opune prelucrării acestora în anumite circumstanțe. Pentru a exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact furnizate mai jos.

 

7. Modificări ale politicii de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica în orice moment această politică de confidențialitate. Orice modificări vor fi publicate pe această pagină cu o notificare cu privire la actualizarea datei de la începutul acestui document.

 

8. Contactați-ne

Dacă aveți întrebări, comentarii sau preocupări referitoare la această politică de confidențialitate sau la modul în care tratăm informațiile dvs. personale, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa [inserați adresa de e-mail] sau utilizând informațiile de contact disponibile pe site-ul nostru.