Sari la conținut

Termeni și condiții

Data ultimei actualizări: 29 mai 2023

 

1. Introducere

Bun venit pe website-ul creare-site.com. Prin accesarea și utilizarea acestui website, sunteți de acord să respectați și să fiți obligat de termenii și condițiile prezentate în continuare. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile înainte de a utiliza acest website. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați acest website.

 

2. Drepturile de autor

Toate materialele, conținutul și drepturile de autor asociate acestui website (cu excepția conținutului generat de utilizatori) sunt deținute de creare-site.com și sunt protejate de legile dreptului de autor aplicabile. Nu aveți dreptul de a reproduce, distribui, modifica, transmite, utiliza sau afișa conținutul acestui website fără permisiunea scrisă prealabilă a creare-site.com.

 

3. Utilizarea website-ului

a. Utilizarea website-ului creare-site.com este permisă numai în scopuri legale și în conformitate cu acești termeni și condiții. Sunteți de acord să nu utilizați acest website într-un mod care să încalce legile și regulamentele aplicabile.

b. Sunteți de acord să nu accesați sau să încercați să accesați în mod neautorizat orice parte a website-ului creare-site.com sau orice sistem sau rețea conectate la acesta.

c. Creare-site.com își rezervă dreptul de a suspenda, limita sau întrerupe accesul dumneavoastră la acest website în orice moment și fără notificare prealabilă, în cazul în care se constată că încălcați acești termeni și condiții sau în cazul unei activități suspecte sau neautorizate.

 

4. Informații personale

a. Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord ca creare-site.com să colecteze și să utilizeze informațiile dumneavoastră personale în conformitate cu politica noastră de confidențialitate.

b. Sunteți de acord să furnizați informații personale corecte, actualizate și complete în momentul înregistrării sau al completării formularelor de contact sau de înregistrare de pe website.

 

5. Conținutul generat de utilizatori

a. Website-ul creare-site.com poate permite utilizatorilor să posteze, să transmită sau să afișeze conținut propriu (cum ar fi comentarii sau evaluări). Prin postarea conținutului pe acest website, sunteți de acord să acordați creare-site.com o licență nelimitată, irevocabilă și transferabilă de a utiliza, reproduce, distribui, afișa și modifica conținutul în orice mediu și în orice formă.

b. Creare-site.com

nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul generat de utilizatori și nu își asumă obligația de a monitoriza sau de a filtra acest conținut. Cu toate acestea, creare-site.com își rezervă dreptul de a elimina, modifica sau refuza orice conținut generat de utilizatori care încalcă acești termeni și condiții sau care este considerat inadecvat.

 

6. Limitarea responsabilității

a. Utilizarea acestui website se face pe propria răspundere. Creare-site.com nu își asumă responsabilitatea pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale, punitive sau consecințiale, inclusiv pierderi de profit, date sau accesul la informații, rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării acestui website.

b. Creare-site.com nu oferă nicio garanție sau reprezentare în legătură cu acuratețea, actualitatea sau integritatea conținutului prezentat pe acest website.

 

7. Modificări ale termenilor și condițiilor

Creare-site.com își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza acești termeni și condiții în orice moment și fără notificare prealabilă. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări. Continuarea utilizării acestui website după publicarea modificărilor reprezintă acceptarea dumneavoastră a acestor modificări.

 

8. Legislație aplicabilă

Acești termeni și condiții vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile în vigoare. Orice litigiu care rezultă din sau în legătură cu acești termeni și condiții va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor competente.

Dacă aveți întrebări suplimentare sau nelămuriri cu privire la termenii și condițiile prezentate mai sus, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact furnizate pe website-ul creare-site.com.